Begin schooljaar 2017-2018

Toen ik als nieuwe juf in ons klasje kwam, had ik geen flauw idee welke ervaringen of uitdagingen me nog te wachten stonden. Ondertussen zijn we al een paar maanden verder en jammer genoeg neem ik afscheid. Het was een wondermooie periode vol liefde en vriendschap. We hebben samen al een heleboel gedaan en bereikt. Zo was er de vriendjesdag op ‘t Ster zodat ik mijn kleine ravottertjes goed kon leren kennen.

Maar ook een rekenuitstap naar het station zodat iedereen kon zien hoe we met de trein reizen. Er waren zelfs al enkele pientere jongeheren die me al veel konden vertellen over bus en trein. Knap hoor!

De week voor de herfstvakantie hadden we veel geluk want dan mochten we nog eens gaan zwemmen. En dat was niet alles, we mochten vrij spelen. Wat een waterpret! Het fijnste was toch wel toen ze ook de juf eens konden plagen met water en bubbels. Het zwemmen maakte al gauw plaats voor een goed portie zenuwen voor het Halloweenforum. Daar mochten we ons zelfgeschreven gedicht voordragen in het thema van de school. Ondanks de zenuwen mochten we best fier zijn. We kregen een luid applaus! Op het einde werden dan ook eindelijk de kinderen verkozen tot de leerlingenraad. Elke en Kaitlyn werden verkozen. Een dikke proficiat, dames!

Op vrijdag 1 december kwam Sinterklaas langs! En wat een geluk, er waren geen stoute kindjes dit jaar. Enkel een paar (b)engeltjes. We gaven hem ons zelfgemaakte tekeningen af en oh, wat was Sinterklaas blij! We kregen van hem een smartgame cadeau en twee toffe gezelschapsspelletjes. Die mochten we meteen uitproberen van de juf. Wat een pret!

 

Als slot hebben we voor de kerstvakantie in onze klas een kerstfeestje georganiseerd. Wat een pret!
Toen was het tijd om afscheid te nemen. Met de nodige snikken en tranen keerde ik met een hart vol liefde naar huis. Ik zal mijn lieve vrienden nooit vergeten, ze hebben voor altijd een plaatsje in mijn hart. We zeggen niet vaarwel, maar tot ziens. Want wie weet… Wat de toekomst brengt! 🙂

Hieronder vind je nog enkele fijne fotootjes terug van een kerstactiviteit bij juf Leen. Laat dit een mooie afsluiter zijn van het jaar 2017 zodat jullie er in 2018 weer met volle moed invliegen!
Prettige kerstvakantie, Merry Xmas en een dolgelukkig 2018!