In de kijker:

  • Enkele data: Onze sportdagen gaan door op 15 juni voor de groene en blauwe wijzer en op 16 juni voor de rode en gele wijzer. Op 16 juni is het eveneens onze jaarlijkse gezonde picknick. Op 22 juni is er het laatste oudercontact van dit jaar, hiervoor krijgen jullie nog een uitnodiging. Ook om op te letten: op 30 juni stoppen de lessen reeds om 12u!
  • Zin om onze school een handje te helpen? We hebben vrijwilligers nodig voor superleuke activiteiten zoals zwemmen en klasuitstappen. Als vrijwilliger draag je bij aan de leerervaring van onze kinderen en kan je zelf ook nog wat nieuwe dingen leren. Interesse? Stuur een berichtje via info@mpikompas.be
  • Begin maart kreeg de school bezoek van de onderwijsinspectie, waarbij de inspectie na ging in welke mate de school tegemoet komt aan de kwaliteitsverwachtingen. De school scoorde op alle onderzoeksvragen maximaal of hoger. Het volledige verslag kan u hier nalezen.
  • De aanmelddata voor volgend schooljaar zijn bekend: Broers en zussen kan je inschrijven tussen maandag 13 maart 2023 en vrijdag 24 maart 2023, kinderen van personeel tussen 27-03-2023 en 29-03-2023, alle andere kinderen melden aan via  https://aanmeldenbuitengewoonbasis.be tussen woensdag 19 april 2023 (9 uur) en maandag 8 mei 2023 (11 uur). Het tijdstip van aanmelden speelt geen rol. Na aanmelding, krijg je op 15 mei bericht of je kan inschrijven op onze school. Meer info vind je hier.
  • Wij ontvingen voor het afgelopen schooljaar een gouden Verkeer op school-medaille. Lees meer…
mpi kompas