Activiteiten op school

Een schooljaar zit boordevol fijne activiteiten. Hieronder vindt u alvast een overzicht met ‘vaste waarden’ op onze activiteitenkalender.

U krijgt telkens meer informatie per brief op het gepaste moment. Ook over extra activiteiten wordt u per brief ingelicht.

Wij ontvangen u zeer graag in de mate van het mogelijke meermaals op de verschillende activiteiten. Ook uw zoon/dochter beleeft meer plezier aan de dag als hij/zij deze met u kan delen!

SinterklaasfeestEind november – begin december komt de Sint op bezoek op school.
SportdagIn april hebben we een sportdag op ‘De Ster’.
SchoolreisIn de loop van mei – juni gaat jouw zoon/dochter op schoolreis. Een fijne uitstap met pick-nick.
SchoolfeestIn de loop van meivieren we feest op school. Kom je ook de knappe dansmoves van jouw zoon/dochter bewonderen? Breng gerust vrienden en familie mee. De exacte datum vindt u terug op het overzicht met de schoolkalender.
Open klasdagIn augustus en maart/april kan u als mama of papa eens komen kijken hoe een dag in de klas verloopt.
ProjectweekIn sommige wijzers is er een projectweek. De organisatie hiervan hangt af van de noden en mogelijkheden van de deelnemende kinderen.
LeerlingenforumIn sommige wijzers is er een leerlingenforum. Leerlingen tonen op dit moment waaraan zij de afgelopen periode hebben gewerkt.  

Verjaardagen vieren we in klasverband. Voorziet u graag een traktatie voor de klas? Dat kan. Hou hierbij graag rekening met het gezondheidsbeleid van onze school. U vindt dit terug in ons schoolreglement.