Samenwerking met u als ouder

Als ouder bent u een onmisbare partner voor ons. We houden u dan ook op verschillende manieren op de hoogte in verband met het leertraject van uw zoon/dochter:

Agenda of heen- en weerschriftjeDe agenda of heen-en-weerschriftje verzorgen de dagelijkse communicatie tussen u en de leerkracht. Heeft jouw zoon/dochter huiswerk, dan staat dat ook in de agenda. Brieven vindt u ook hier terug. Gescheiden ouders krijgen beiden een brief, tenzij een vonnis dat anders bepaalt. U kan natuurlijk zelf ook een boodschap neerschrijven voor de leerkracht.  
Smartschool en e-mailAls ouder heb je op onze school een Smartschoolaccount. We informeren je langs dit kanaal over alle belangrijke informatie. Alle leerkrachten op onze school hebben een e-mailadres dat steeds is opgebouwd op volgende manier: voornaam.familienaam@mpikompas.be
KlasblogDe leerkracht zet regelmatig foto’s op de blog zodat u kan meegenieten van de activiteiten en de sfeer in de klas van uw zoon/dochter. Je komt bij de blogs via onze website: www.mpikompas.be  
Oudercontact en rapport3-4 keer per jaar houden we oudercontact. De leerkracht bespreekt de vorderingen en het traject van uw zoon/dochter met u. Heeft u zelf vragen? Dan kan u altijd een extra gesprek vragen op school.  
Helpen bij activiteitenSoms doen we beroep op u als ouder om te komen helpen bij activiteiten, bijvoorbeeld bij het verkeersexamen.

Heeft u zelf vragen of zit u ergens mee verveeld? Aarzel nooit om contact op te nemen met de teamverantwoordelijke of directie.