Samenwerking met u als ouder

Als ouder bent u een onmisbare partner voor ons. We houden u dan ook op verschillende manieren op de hoogte in verband met het leertraject van uw zoon/dochter:

Agenda of heen- en weerschriftjeDe agenda of heen-en-weerschriftje verzorgen de dagelijkse communicatie tussen u en de leerkracht. Heeft jouw zoon/dochter huiswerk, dan staat dat ook in de agenda. Brieven vindt u ook hier terug. Gescheiden ouders krijgen beiden een brief, tenzij een vonnis dat anders bepaalt. U kan natuurlijk zelf ook een boodschap neerschrijven voor de leerkracht.  
Smartschool Als ouder heb je op onze school een Smartschoolaccount. We informeren je langs dit kanaal over alle belangrijke informatie. Je kan hier ook bericht via sturen naar de leerkracht.
KlasblogDe leerkracht zet regelmatig foto’s op smartschool zodat u kan meegenieten van de activiteiten en de sfeer in de klas van uw zoon/dochter.
Oudercontact en rapport3-4 keer per jaar houden we oudercontact. De leerkracht bespreekt de vorderingen en het traject van uw zoon/dochter met u. Heeft u zelf vragen? Dan kan u altijd een extra gesprek vragen op school.  
Helpen bij activiteitenSoms doen we beroep op u als ouder om te komen helpen bij activiteiten, bijvoorbeeld bij het verkeersexamen.

Heeft u zelf vragen of zit u ergens mee verveeld? Aarzel nooit om contact op te nemen met de teamverantwoordelijke of directie.