GOn infoavond 1 maart 2016

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de GOn-werking van Klimop Lokeren en MPI kompas een infoavond rond een gemeenschappelijk thema. Dit jaar nodigen we Griet De Witte uit.

Ze is kinesitherapeut van opleiding , werkzaam in het Centrum voor Ontwikkelingsstoornissen (COS) in Gent, Referentiecentrum Autisme en Centrum voor Visuele Revalidatie (UZ Gent). Daarnaast geeft ze les als praktijk assistent in de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Ze heeft een eigen groepspraktijk waar ze werkt met kinderen met ontwikkelingsproblemen (ASS, DCD, ADHD…). Ze is auteur van het boek ‘Mijn kind heeft DCD’ (Lannoo).

Op 1 maart brengt ze de voordracht :

De impact van DCD op school en thuis

DCD is een stoornis in de ontwikkeling van coördinatie van bewegingen. Kinderen met DCD kunnen last hebben van een grote bewegingsonrust, problemen met de fijne motoriek en met de coördinatie.

 

We willen deze avond richten naar alle GOn-betrokkenen : ouders en hun netwerk , CLB, leerkrachten, externen…

Wanneer: Dinsdag 1 maart 2016, van 19u-21u

Waar: Klimop, Krommestraat 7, 9160 Lokeren

Inschrijven kan door onderstaande invulstrook terug mee te geven aan de GOn-begeleider of door per email te bevestigen op het volgende emailadres: greet.michiels@mpikompas.be

Graag uw naam en het aantal personen die aanwezig zullen zijn, vermelden. We vragen een kleine bijdrage in de onkosten van 2 euro per persoon ter plaatse te betalen.

Inschrijven kan tot donderdag 25 februari 2016.